علت تفاوت کاشت مو در زنان و مردان

طاسی در مردان نسبت به خانم ها شایع‌ تر است، تقریباً بیشتر از ۹۰ درصد متقاضیان کاشت مو مردان هستند، اما در این میان، برخی از زنان نیز تمایل به کاشت مو دارند. اما باید گفت که خانم ها کیس مناسبی برای کاشت مو نیستند زیرا میزان موفقیت کاشت مو در زنان کمتر از مردان است آن هم به این دلیل که اغلب زنانی که نیاز به کاشت مو پیدا می کنند، بانک موی مناسبی ندارند. متخصصین وراثت و ژنتیک را دلیل ضعیف بودن پشت مو در زنان می دانند.

برای دریافت مشاوره رایگان کافیست فرم زیر را پر کنید😍

    البته ریزش مو در زنان به ندرت اتفاق می افتد و اگر هم برای کاشت مو به پزشک متخصص مراجعه کنند تنها برای پوشش نواحی حاشیه پیشانی است. به همین جهت میان انجام کاشت مو در زنان و مردان تفاوت دارد.
    یکی از دلایل عمده این تفاوت ، تفاوت در جنسیت و سیستم داخلی بدن آنهاست. الگوی ریزش مو در مردان و زنان متفاوت است.

    ریزش مو در زنان به صورت پراکنده است و کمتر دچار طاسی ناحیه ای می شوند بطوری که در تمام سرشان موهای تنکی پراکنده است حتی در قسمت پشت سرشان، اما ریزش مو در مردان بیشتر در نواحی شقیقه و قسمت فوقانی سر رخ می دهد و شروع ریزش از خط  رویش موی پیشانی است و به تدریج پیشرفت کرده و تاج سر را می گیرد. در مردان، نواحی دهنده یا همان بانک مو نواحی ثابتی هستند که از موهای این قسمت به عنوان بانک مو برای کاشت استفاده می شود اما در طاسی مدل زنانه، ناحیه های دهنده غیرثابت هستند و مانند بقیه قسمت ها موهای کمی دارند و اگر از این ناحیه ها برای کاشت موی زنان، مو برداشته شود و در ناحیه دیگری کاشت شود، بدون شک به سرعت می ریزند.

    این مطلب هم بخوانید  کاشت مو به روش FIT
    کاشت مو در زنان و مردان
    کاشت مو در زنان و مردان

    دلایل ریزش مو در زنان و مردان

    ژنتیک هم در زنان و هم در مردان از دلایل اصلی ریزش مو است. افزایش آندروژن ها در ریزش مو مردان نقش اساسی دارد. آلوپسی اصطلاح پزشکی ریزش مو است. ابتلا به بیماری خود ایمنی دلیل ریزش موی سکه‌ ای یا طاسی منطقه‌ ای است که در آن معمولاً موی سر، به دلیل عدم توانایی سیستم ایمنی در شناخت سلول‌ های بدن و حمله به بافت می‌ ریزد. فشارهای عصبی، استرس و کمبود پروتئین در اثر رعایت رژیم‌های غذایی سخت نیز باعث ریزش مو می شود.
    کشیدگی زیاد مو و مشکلات هورمونی و یائسگی از دلایل دیگر ریزش مو بخصوص در خانم هاست. تعداد اندکی از زنان به ریزش موی مردانه مبتلا می شوند زیرا سطوح بالایی از اندروژن را دارند این زنان اغلب از آکنه نیز رنج می برند و موهای صورت و بدن انها بیش از اندازه است و قاعدگی نامنظمی دارند این علایم نشان دهنده سندروم تخمدان پلی کیستیک هستند ولی تمامی زنان مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک ممکن است ریزش مو نداشته باشند. همچنین ابتلا به بعضی بیماری‌ ها از قبیل تیروئید و کم خونی ناشی از کمبود آهن به ریزش مو منجر می‌ شود. به طور کلی تفاوت در جنسیت باعث ایجاد تفاوت در روند کاشت مو در زنان و مردان می‌شود.

    درمان ریزش مو در زنان

    از آنجایی که کاشت مو در زنان به اندازه آقایان نتیجه بخش نیست بهترین راه حل برای رفع ریزش مو و طاسی سر در زنان ترمیم مو می باشد زیرا در ترمیم مو از بانک موی شخص استفاده نمی شود. تنها روش استاندارد ترمیم مو در دنیا ترمیم مو به روش hrt می باشد.
    در این روش یک لایه ای شبیه سازی شده از پوست سر انسان تهیه کرده و موها را روی آن لایه سوار می کنند که با کراتین گیاهی فیکس سر می شود خط رویش و خط فرق ترمیم مو به روش HRT کاملاً طبیعی است بطوری که هیچ فردی نمی تواند موهای ترمیمی شما را تشخیص دهد.

    این مطلب هم بخوانید  14عوارض کاشت مو که باید بدانید ✅ راه پیشگیری و درمان

    همچنین تحقیقات نشان داده استفاده از محلول های ۲ و ۵% ماینوکسیدیل برای ریزش موی زنانه مفید هستند اگر چه محلول ۵% باعث افزایش رشد موهای ناخواسته در صورت می شود.

    درمان ریزش مو در مردان

    • درمان های هورمونی با داروهای خوراکی مثل اسپیرونولاکتون،سیپروترونفیناستراید باعث کاهش سطح آندروژن می شود و بایستی حداقل شش ماه مصرف شوند تا علائم درمانی ظاهر شوند. این داروها نبایستی بدون نظر پزشک شروع یا قطع شوند.
    • مزوتراپی مو روش دیگر درمان ریزش مو هم برای زنان و هم برای مردان است. تزریق‌های مزوتراپی به دو روش دستی یا با استفاده از تفنگ مخصوص مزوتراپی انجام می‌ شود. محلول مزوتراپی به تدریج هورمون DHT را خنثی می‌کند و رشد مجدد مو را موجب می‌شود.

    • لیزرتراپی روشی است که در آن لیزر مورد استفاده دارای کلاهک بازی است که ۱۰۰ درصد ناحیه مورد نظر را پوشش می‌ دهد و فولیکول‌ های مو را به خوبی تحریک می‌ کند. نور پرتو لیزر با افزایش متابولیسم فولیکول‌ ها و تحریک تولید پروتئین از ریزش مو جلوگیری می‌ کند یا حتی آن را متوقف می‌ کند.

    • کاشت مو در زنان و مردان از جمله راه های عملی به حساب می‌آید، اما روشی است که بیشترین جواب را در آقایان می دهد. روش های مختلفی برای آن وجود دارد که بنا به تشخیص پزشک بهترین روش متناسب با شرایط متقاضی انتخاب می شود. روش های کاشت مو عبارتند از :
      کاشت مو به روش FIT ،  کاشت مو به روش FUT ،  کاشت مو به روش SUT ،  کاشت مو به روش PRP ،  کاشت مو به روش ترکیبی ،  کاشت مو به روش FUG ، کاشت مو به روش BHT  و…

    این مطلب هم بخوانید  کاشت مو به روش BHT یا برداشت مو از بدن

    برای مشاهده نمونه کارهای تخصصی کاشت مو و اطلاع از تعرفه ها می توانید به سایت کلینیک کاشت مو تخصصی دکتر خسرویانی در تهران مراجعه نمائید.

    ۳ نظر

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *