به طور معمول در عمل کاشت مو از موهای پشت سر برداشته و در نواحی طاس و یا کم پشت کاشته می شود، اما برخی افراد بانک موی کافی و قوی نداشته و نمیتوان برای کاشت از موهای سر آنها استفاده کرد. در چنین مواردی می توان از موی بدن برداشت کرد.

بررسی کاشت مو به روش BHT

 مو را می‌ توان از پا، بازو، شکم، قفسه سینه، پشت بدن، زیر بغل، کمر و یا حتی ریش و سبیل گرفت. به این روش کاشت مو به روش BHT می گویند که مخفف Body Hair Transplant است.

برای دریافت مشاوره رایگان کافیست فرم زیر را پر کنید😍

    کاشت مو به روش BHT
    کاشت مو به روش BHT

    مراحل روش BHT

    این روش در اصل همان تکنیک استخراج واحد فولیکولی (FUE) یا یک به یک است که در آن با استفاده از دستگاهی که شبیه سوزن کوچک است و از آن برای خارج کردن فولیکول‌ های کوچک استفاده می‌شود اقدام به برداشت فولیکول‌ های مو از ناحیه مورد نظر می‌نماید؛ فقط در این روش ناحیه‌ های اهدا کننده از پوست سر به ریش و یا سایر نقاط بدن تغییر می کند.

    بنابراین دیگر نیازی به ايجاد بریدگی و بخیه در ناحیه اهدا کننده نخواهد بود و تنها ممکن است زخم های بسیار کوچکی در قسمت هایی از بدن که مو برداشت می شود ایجاد شود که آنقدر مهم نیست زیرا همانطور که می دانید زیبایی سر نسبت به بدن ارجحیت دارد و روند ترمیم این زخم ها بسیار سریع خواهد بود و در اکثر موارد یک ماه بعد از عمل همه زخم ها بهبود می یابند و دیگر قابل مشاهده نخواهد بود. همچنین دوران نقاهت بعد از عمل و مدت‌ زمان لازم برای مشاهده روند بهبودی، ۳ ماه می‌ باشد.

    پزشک برای کاشت به روش BHT

    برای انجام این عمل حتما باید به بهترین جراح کاشت مو در تهران مراجعه کنید زیرا تجربه و مهارت پزشک متخصص، مهم‌ ترین عاملی است که در مؤثر بودن کاشت نقش خواهد داشت. موارد دیگر شامل ایجاد شکاف مناسب فولیکولی، تعیین بهترین محل دریافت (ازلحاظ جهت و زاویه)، طراحی خط مو، پیوند هیدراتاسیون مناسب و قرار دادن دقیق گرافت با روش مناسب ازجمله اموری است که باید ضمن کاشت انجام گیرد.

    این مطلب هم بخوانید  ماندگاری خط بخیه کاشت مو

    پزشکی که BHT را انجام می دهد باید قبل از آن با کاشت مو به روش FUT و کاشت مو به روش FIT آشنایی داشته باشد زیرا مهم ترین تفاوت بین کاشت مو به روش BHT و روش کاشت موی FIT این است که در BHT مو از دیگر بخش های مختلف بدن برداشت می شود نه از سر.

    بانک مو برای کاشت 

    نکته ی مهمی که باید به آن اشاره کرد این است که موی ریش با موی سایر قسمت‌های بدن تفاوت‌ دارد و نسبت به دیگر موهای بدن دارای مزایای بسیاری است ازجمله این که موهای ریش ضخیم تر و مقاوم‌ تر بوده در نتیجه در زمان برداشت، کمتر دچار آسیب‌ می‌ شود. همچنین به جهت ضخیم بودن، ناحیه پذیرنده را بهتر پوشش می دهد، به طوری که به ازای هر گرافت مورد نیاز برای پوست سر می‌ توان یک گرافت از موی ریش برداشت کرد.

    موی ریش برای کاشت در محل جای زخم‌ هایی که از عمل‌ های قبلی کاشت مو به جا مانده است، بسیار مناسب می‌ باشد زیرا موی ریش بسیار درشت است و در داخل بافت آسیب‌ دیده جای زخم نیز به خوبی رشد می‌ کند. اما نکته نگران کننده در مورد موی ریش آن است که اگر موی سر به‌ طور طبیعی لخت و لطیف باشد، موی درشت و ضخیم ریش با آن سازگاری ندارد و از نظر ظاهری جور در نمی‌ آید.

    همچنین از نظر بانک مو سینه بدترین بانک را برای پیوند دارد و در بهترین حالت بیش از ۱۵۰۰ گرافت را نمیشود از سینه به سر یا صورت پیوند زد.

    این مطلب هم بخوانید  کاشت موی طبیعی و انواع آن

    هزینه روش BHT

    هزینه کاشت مو به روش BHT بستگی به عوامل مختلفی از جمله میزان مورد نیاز برداشت و کاشت مو دارد که پس از معاینه پزشک مشخص می شود.

    کاندیدای مناسب برای کاشت BHT 

    1. افرادی که در ناحیه پشت سر فاقد هر گونه فولیکول موی درشت یا قابل برداشتن باشند برای این روش کاندید مناسبی هستند. این فقدان فولیکول‌ های کافی در پشت سر می‌ تواند به خاطر استفاده مکرر از روش جراحی نواری واحد فولیکولی (FUSS) برای کاشت مو در گذشته باشد که پوست سر را خیلی سفت و کشیده کرده است و استفاده مجدد از آن به عنوان ناحیه اهدا کننده را غیر ممکن ساخته است و یا بر اثر برداشت بیش از حد فولیکول‌های مو جهت استفاده در روش FUE باشد. به طوری که برداشت فولیکول‌ های بیشتر باعث ایجاد مشکلات زیبایی در موی پشت سر خواهد شد.
    2. آقایانی که موهای صورتشان کم و یا کم‌ پشت می‌ باشد نیز می‌ توانند از این تکنیک به‌ منظور برطرف کردن مشکلشان استفاده نمایند. همچنین برای افرادی که قسمتی از محل رویش مو در سر یا صورتشان به دلیل سانحه و یا جای بخیه از بین رفته است نیز مناسب می‌ باشد.
    3. کاندیدهای ایده آل برای پیوند موی بدن کسانی هستند که موهای بدنشان شباهت بسیار زیادی به موهای سر آنها دارد مثلاً اگر گیرنده موهای ضخیم و مجعد داشته باشد، ریش ممکن است منبع عالی مو برای ناحیه نازک شدن باشد.
    4. برای پیوند زدن مو در مناطقی خاص مانند ابروها یا شقیقه ها، بهترین مو، موهای بازوی است زیرا اغلب شفاف تر از سایر منابع موی بدن است. همچنین در ابروها، موها کمتر از موی سر رشد می کنند، بنابراین موهای بازو یا پا می تواند بهینه باشد.
    5. روش BHT برای افرادی که در ناحیه پوست سر دچار جراحت یا آسیب‌ دیدگی شدید شده اند بسیار مناسب می‌ باشد.

    مزایای کاشت مو به روش BHT 

    1. امکان کاشت مو در صورت، ابرو و سر وجود دارد.
    2. در این روش هیچ نیازی به ایجاد بریدگی و استفاده از بخیه وجود ندارد.
    3. عدم وابستگی ارثی موهای بدن و عدم ریزش ارثی آن بعد از کاشت
    4. تراکم کاشت در این روش می تواند تا ۵۰۰۰ گرافت در هر کاشت افزایش یابد.
    5. امکان رفع طاسی های وسیع که معمولا برای این نوع طاسی استفاده از بانک موی سر کافی نیست.
    6. التهاب ناشی از کاشت موی بدن ممکن است کمتر باشد.
    7. این روش کم تهاجمی است.
    8. مدت زمان ریکاوری بعد از پیوند مو بسیار کوتاه است.
    9. جای زخم در محل گرفتن گرافت مو بسیار ریز و نامعلوم است.
    این مطلب هم بخوانید  ضمانت کلینیک دکتر خسرویانی

    معایب کاشت مو به روش BHT

    • سازگاری موی سر و بدن به خصوص تا آنجا که به رنگ و ضخامت مو مربوط می شود، بسیار مهم است. برای مثال، اگر موی بدن یک بیمار مجعد و موی سرش راست باشد، پیوند موی بدن، در بدن این بیمار دشوار خواهد بود.
    • ممکن است شکل ظاهری موهای پیوندی در مقایسه با موهایی که از خود پوست سر منشأ گرفته‌ اند، تا حدودی متفاوت و اندکی غیرطبیعی است.
    • ناحیه اهدا کننده که معمولاً سطح وسیعی دارد، در زمان برداشت فولیکول‌ ها باید حتماً بیحس شود.
    • پس از برداشت گرافت‌ها از ناحیه اهدا کننده، بیمار احساس سوزش و ناراحتی مختصری در این ناحیه خواهد داشت.
    • موهای بدن انسان برای مدت ۶ ماه، بیش از ۲ اینچ رشد نخواهد کرد و در برخی مواقع ممکن است به مدت چند سال در همین اندازه باقی بماند و رشد نکند.
    • واحدهای فولیکولی بدن با واحدهای فولیکولی سر به لحاظ نوع و بافت تفاوت دارد. هر یک از موهای بدن دارای یک واحد فولیکولی هستند در حالی که موهای سر به طور طبیعی دارای یک گره ۱ تا ۴ تایی می‌ باشند.
    • از آنجایی که موهای بدن نازک هستند باید تعداد بیشتری از موهای ناحیه اهدا کننده برداشته شود تا تراکم بهتری ایجاد گردد.
    • تضمینی برای ریشه‌ دار شدن درصد بالایی از ایمپلنت‌ها (گرافت‌های کاشته شده) وجود ندارد.

    با مراجعه به سایت کلینیک کاشت موی خسرویانی در تهران می‌توانید نمونه کارهای کاشت مو را مشاهده کنید.

    ۳ نظر

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *